Home > School >

Bulo Blijdhove

Guido Gezellelaan 106, 8930 Menen | 056/51 31 91 | www.bloblijdhove.be

Nieuws


PROCLAMATIE

voor meer foto's: zie hierboven

Generic placeholder image

Dag van het onderhoudspersoneel

Op 20 juni vieren we 'de dag van het onderhoudspersoneel'. De leerlingen uit de klas van meester Johan bakten een rabarbertaart om hen te bedanken voor het vele werk. De taart werd afgewerkt met aardbeien uit de moestuin.

Generic placeholder image

Diploma MOS

Generic placeholder image

Schoolfeest

De weergoden waren ons niet goed gezind. De warmte vanop de stralende gezichten maakten heel wat goed. Terugkijkend op een geslaagd schoolfeest. Bekijk zeker nog meer foto's hierboven.

Generic placeholder image

klusjesvoormiddag

Zaterdagvoormiddag werd er heel wat werk verzet door de vele helpende handen: de omgeving rond de vijver werd opgekuist (en een hardnekkige wortel werd door de papa van Lars verwijderd, ondersteund door enkele collega's), de chalet kreeg een eerste en deels tweede laag na een grondig poetsbeurt ( de mama van Athina hielp onze collega's), Dries en Niels, de zonen van Nele en Franky, de man van Mojca bouwden aan de boze hoek, de papa van ZoƩ en de papa van Jute en Mirthe bouwden onder de deskundige leiding van Gian, de man van Hanne L. een zandbak, de moestuin werd verplaatst, de papa van Keano V. hielp bij het leggen van de basis van het konijnenhok, de man van Lore, Bram, maakte de putjes voor de klimplanten aan het afdak, verder werd een hele voormiddag op en af naar het containerpark gereden, ... Er werd hard gewerkt en niet in het minst door de 17 collega's die aanwezig konden zijn. Waarvoor dank ! De taarten die enkele collega's maakten werden zeer geapprecieerd door de aanwezigen.

Generic placeholder image

Nieuwe groene 'Eco-schools'-vlag

Op dinsdag 14 mei kregen we hoog bezoek uit Brussel. Er kwam een jury om te kijken of we met onze milieuwerking op school goed aan het werk zijn. De jury kreeg een uitgebreide rondleiding op school. Verschillende klassen maakten ook iets lekkers klaar met de oogst uit de moestuin.

En .... tadaa....(tromgeroffel)... We verdienden voor de 2e keer de Eco-schoolsvlag ! Dit is een internationaal label voor groene scholen. We zijn heel TROTS op de leerlingen en leerkrachten die dit mogelijk maakten!

Je kan het filmpje bekijken van de mosketiers via deze link:
https://photos.app.goo.gl/XStSwVYuk68ya4kX6

Generic placeholder image

Wij zeggen NEEN tegen pesten

Generic placeholder image

oudernamiddag

We kijken terug op een gezellige namiddag op school met onze ouders. Eerst zochten we naar leuke initiatieven om onze speelplaats wat aantrekkelijker te maken. Daarna speelden we nog enkele taalspelletjes. We sloten af met een gezellige babbel bij een kopje koffie.
Voor meer foto's: kijk gerust bij foto's van school of bij de klas van jouw kind.

Generic placeholder image

BINGO-AVOND vrijdag 22 maart 2019

Generic placeholder image

Omdat sport belangrijk

Heel wat kinderen uit onze school startten in september met G-voetbal. Misschien iets voor jou!

Generic placeholder image

WARMSTE WEEK B9

Neem gerust een kijkje bij B9. Bij de foto's kunnen we een interview terugvinden. De leerlingen overhandigen een mooi bedrag ten voordele van het goede doel.

https://photos.google.com/share/AF1QipMlIHPK9sBaOOxm7Ly6dre2ARlAi6Zim_zIlTvP31UYoi7MnK2XGkakgnRFwL7WTg/photo/AF1QipPJYdouWxJltnvZDXQaKFNVyGJ8bx3wEKeES8LT?key=SlM3ZzJlTW5HWjBWRktXTWU4ZjlLbURqQ0l1OV9B

Generic placeholder image

Warmste soep

De leerlingen uit B9 maakten lekkere soep en verkochten die op school/ kerstmarkt ten voordele van de warmste week. Meer foto's kan je vinden onder foto's

Generic placeholder image

Hoor wie klopt daar .....

Zie gerust voor meer foto's bij school - Hoor wie klopt daar ....

Generic placeholder image

KLASDROMEN

Ben je benieuwd naar de klasdroom van jouw kind? Neem dan vlug een kijkje bij de foto's!

Generic placeholder image

MISS- MISTER fluo verkiezing

In deze donkere periode is het van belang om ons te laten zien. Wie doet er mee? Voor meer foto's zie fluoverkiezing

Generic placeholder image

Verloren voorwerpen Zie School -> Foto's -> Verloren Voowerpen

Er zijn heel wat truien, jassen, brooddozen die al geruime tijd op school blijven liggen. Als je iets herkent, neem dan contact op met de school zodat wij het kunnen terugbezorgen.
https://photos.app.goo.gl/jVrthYuk91krQByq7

Generic placeholder image

namiddag rond dromen

We proberen dromen waar te maken. Amin had een grote droom om met zijn allen frietjes te eten op school. Donderdag werd deze werkelijkheid. Daarna konden de leerlingen allerlei opdrachten uitvoeren rond "DROMEN"

Generic placeholder image

afscheid juf Isabel

We nemen afscheid van juf Isabel. Zij wordt directeur in de Vlam in Menen. Wij wensen haar veel geluk in haar nieuwe job.

Generic placeholder image