Home > Klassen > A5 >

A5

Joke

Nieuws uit de klas


uitstap Brussel 15 oktober

Tijdens de WO-lessen leren we over Belgiƫ. Op 15 oktober kregen we de kans om onze hoofdstad in het echt te bewonderen. De lange rit op de trein was het allemaal waard. We kregen Manneke Pis, de Grote Markt, de Kunstberg, het Koninklijk Paleis en nog zoveel meer te zien. We sloten ons uitstapje af met een heerlijke Bru...euch Luikse wafel.

Generic placeholder image

godsdienstles

Tijdens de godsdienstles luisterden we naar de parabel 'een boer die ging zaaien'. Zelf gingen we ook aan het zaaien: het werd dit grappige aardappelventje. Nu wachten tot er lekkere haartjes beginnen te groeien.

Generic placeholder image

veldloop

De kinderen van A5 gaven het beste van zichzelf tijdens de veldloop. Proficiat aan allen!!!

Generic placeholder image

Xperilab

Als echte laboranten gingen de leerlingen aan het werk in 'Xperilab': een enorme wetenschapstruck waar de kinderen volop konden observeren en uittesten. Zowel biologie, fysica, chemie als technologie kwamen aan bod.

Generic placeholder image

verjaardag Ferre

Ferre werd eind augustus 11 jaar. Dit vierden we in de klas met een chocoladetaart.

Generic placeholder image

eerste schooldag

De eerste schooldag startten we op een leuke, speelse manier door kennis te maken met 10 geluksvogels. Deze vogels zullen we doorheen het schooljaar nog beter leren kennen tijdens ons jaarproject: 'op zoek naar geluk...'. Op het einde van de dag kregen we allen een geluksvogeltje als geschenk voor onze inzet.

Generic placeholder image