Home > Klassen > A1 >

A1

Lieselotte

Nieuws uit de klas


Bezoek aan bakkerij Vandenbulcke

Op dinsdag 3 februari trokken we met de klas naar Bakkerij Vandenbulcke in Menen. We mochten echt de ganse tijd meehelpen met de bakker. We maakten een grote schildpad, daarbij mochten we het deeg kneden en vormen. We maakten ook lekkere chocoladekoeken en een lange suisse. Dat was zowel voor de leerlingen als voor de leerkrachten heel interessant. De leerlingen vonden het superfijn, na het bezoek kregen de leerlingen elk hun schildpad mee naar huis én mochten ze ook nog twee chocoladekoeken meenemen. Wat een super namiddag was dat! Een grote dankjewel aan de bakker Krist Vandenbulcke uit Menen!

Generic placeholder image

Naar het huis van de sint in Sint-Niklaas

Op maandag 25 november trokken we met de trein naar Sint Niklaas om daar een bezoek te brengen aan het huis van de sint. Een lieve zwarte piet liet ons alle kamers van de sint zien, dat was echt wel heel leuk om te zien.
De leerlingen vonden het een heel leuke dag.

Generic placeholder image

De taken van de klas.

In klas A1 hebben de leerlingen nu en dan een taakje.
De kalender
De boekjes uitdelen
De klas vegen
Het bord uitvegen
Een boodschap doen.
Deze taken werden samen met de leerlingen overlopen en er werd ook steeds een foto genomen. De foto's van die taakjes kan je vinden onder foto's.

Generic placeholder image

Nieuwe klasfoto

Klas A1 2019-2020

Generic placeholder image

Welkom Neo

Op woensdag 18 september mochten we in klas A1 Neo verwelkomen. Hij zal vanaf nu ook samen met de andere leerlingen les volgen.
Nu zijn we met 8 in de klas!

Generic placeholder image